Recept After Eight tårtan


200g smör
100g god mörk choklad
100g After Eigh,t 12 plattor
4 ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2,25 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 krm salt

Glasyren:
50g smör
100g After Eight

Smörj och bröa en form  med löstagbar botten( 24 cm.)
Smält smöret, chokladen, After Eighten  långsamt i en kastrull och låt svalna.
Vispa ägg, vaniljsocker och socker vitt och pösigt. Häll i smör-chokladen och sikta ner mjöl, bakpulver, kakao, mjöl och salt. Blanda försiktigt.
Häll ner i formen och grädda i 175 i ca 20 minuter.
Jag lät min kaka stå inne i 2 minuter extra för att den inte skulle sjunka ihop på mitten men kakan ska skvalpa i mitten en hel del om man rör lite på den.
Låt kakan svalna i formen.
Smält smör och After Eight i en kastrull.
Ta kakan ur formen och häll på glasyren. Jag skedade glasyren på kakan så kantena skulle täckas ordentligt.
När tårtan stelnat flyttade jag över den till ett annt fat och garnerade med rosorna.

Gjorde blommor av sockerpasta som torkar och inte blir uppblötta när man sätter dom på tårtan. Hittade en butik i Täby, "Cace and Design" som säljer allt till tårtor om man gillar att baka och pyssla.